onsdag, mars 29, 2006

Finns godhet?

Usch. Jag läser om en tågolycka mellan Linköping och Mjölby. Sju personer skadade. Pendeltåget krockade med timmer och spårade ur. http://www.corren.se/archive/2006/3/29/1v1m67koe3c3hzv.xml?category1=1096984640-4&category2=1096984640-7

Fortfarande ältas vad som hände eller inte hände på hemmaplan i Tsunami-katastrofen. Nu har Laila fått gå, han som heter Danielsson har tryckt på Radera-knappen och minns ingenting.
Har man dragit någon slags slutsats för att förbättra det till en annan gång som förhoppningsvis blir aldrig?

Den vidriga "Haga-mannen" har äntligen gripits. Befolkningen i Umeå kan äntligen andas ut och jag hoppas att han får offentlig kastrering med rostig brödkniv som straff. Den får gärna pågå ett tag. Avskum!

Det är svårt att tro på en god värld och godhet när samhället svämmar över med bestialiska våldshandlingar hela tiden. Jag önskar att det vore som i Gotham City där Läderlappen tar fast allesammans; Jokern, Pingvinen, Gåtan och Dubbelansiktet. Dom är rätt snälla förresten om man jämför med den riktiga världen.

Ja, ibland önskar jag nästan att den här världen inte är på riktigt. Det vore skönt att vakna upp och inse att det goda har segrat. Det gör det förvisso ibland men som världen ser ut nu och har förändrats på så kort tid är det inte utan att man blir mörkrädd för morgondagen.

Nej, nu ska Dysterkvist gå härifrån.

Hakorna måste riktas uppåt istället:

Vår, sommar, stekande sol och lata stranddagar.

Plötsligt känns allt trevligare.

Inga kommentarer: