söndag, mars 18, 2007

Så sjöng den feta damen

It aint over until the fat lady sings.

Nu har hon sjungit och det var ingen vacker melodi.

Brynäs slogs ut av HV. 3-4 i matcher och 3-4 i match 7. Både 2-3 och 2-4 målet såg lite halvbilligt ut. Brynäs hade gått vidare med en keeper i Honken-klass.

Nu får jag väl hålla en halv tumme för LHC i fortsättningen, tror dock inte dom rår på Färjestad som dom nu fick möta. Har svårt att se att något lag kan mäta sig med dom faktiskt. Det kan bli en klassiker i Värmland. 4-0 i kvarten, 4-0 i semin och 4-0 i finalen. Osannolikt men inte alls omöjligt. Hoppas dock inte det, spännande finalmatcher i hockey hör våren till.

På tisdag i studentradion bolmar ett Centrifug med resa till Sydamerika ut. Programmet är äntligen färdigt. Japp, du läser rätt. Allt är fusk och båg och förinspelat. Fast det är ändå live på ett sätt. Tisdag 22 i en webbradio nära dig.

Det är idag den 18 april. Det är mindre en månaden kvar till premiären på Parken.

Ska leverera ett glödhett Superettan-tips här på bloggen innan dess.

Håll ut.

Dagens upptäckt på myspace: Ann Louise Liljedahl!
http://www.myspace.com/annlouiseliljedahl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad man längtar efter superettan... Som Öisare tippar jag att laget tar fler segrar än vad man gjorde i allsvenskan i fjol... det vill säga 3 stycken. Större förväntningar än så har jag inte.

Dennis sa...

Jadu..mer än 3 segrar ska dom nog mäkta med då det åtminstone är fyra säkra i dubbelmötena med skitlagen sylvia & åff..ifk skulle behöva en Dick Last för att jag på allvar ska tro på en rolig säsong.