söndag, juli 26, 2009

The name of the game

Det har varit väldigt sparsamt med fotboll på den här dyngsidan på sistone så här kommer det en full dosering.

Arsenal
Snart är säsongen i gång igen och lördagarna är räddade. Silly Seasons mest intressanta händelser är att Robin van Persie förlängde sitt kontrakt samt att Ade-bye-or försvann till City för den sportsliga utmaningen och absolut inte stålarna. Spännande lag City har där med 29 anfallare och 3 försvarare, eller vad det nu blir. Det är upp till briljante Mark Hughes att lista ut. Eller inte. City kommer inte på övre halvan, det är jag nästan övertygad om.

Arsenal har tyvärr inte förstärkt där det är mest vitalt - på mittfältet där det behövs en elak jävel. Jag hoppas det kommer en sån innan fönstret stänger åtminstone. Nu surras det mest om anfallsförstärkningar. Monsieur borde prioritera mittfältet istället. Anfallare finns det gott om. Vavavavoooom!

Idag ryktas det om att Bottenham vill värva Patrick Vieira. Det är lite charmerande. Om Paddy - hjärtat i Arsenal fram till 2005 går till Spurs ska jag sluta följa all fotboll. Ett tag.

Zlatan
Ibrahimovic till Barca. Det är stort. Klart han kommer lyckas. Med den talangen som både han och omgivningen har kan det väl inte bli annat än succé.

IFK
Snoka har spelat 3 matcher efter semestern. Två vinster hör och häpna. Lätt pinsamt att tv-kommentatorerna börjar prata om en topplacering för Snoka dock. Man har inte hamnat i bottenträsket utan orsak och Stefan Thordarson kan inte göra allt själv men han kan tvinga dom andra att visa samma hjärta som han själv. Det räcker till att klara sig ifrån nedflyttning men inte mer.

Inga kommentarer: