söndag, augusti 24, 2008

'Every game is like a final'

Helgens fotboll för mina två hjärtelag bjöd på två överraskningar. En positiv och en negativ. Det otroliga var att det den här gången var IFK Norrköping som överraskade positivt genom att visa lite moral och komma igen från ett 0-2 underläge efter 13 minuter (0-1 efter T-O-L-V S-E-K-U-N-D-E-R!!!) och få med sig en pinne till ett relativt orättvist 2-2 resultat. Blottorna bakåt öppnade sig under hela matchen men med lite hjärta fick man en poäng.
-------------------------------------------------------------------------------------
Arsenal däremot överraskade oerhört negativt. Det jag hann se av matchen mot Fulham var bland det bedrövligaste jag har sett sedan Gunners förlorade hemma mot Queens PR 1992 med 1-3. Nu måste Wenger hitta en bollvinnare med lite muskler illa kvickt.
-------------------------------------------------------------------------------------
Den 3 september är snart här. Det kommer att bli en fantastisk dag för då dimper Sophie Zelmanis nya platta "The ocean and me" ner på hallmattan. Måste försöka se henne live i höst igen, det var en ren och skär förälskelse senast.
-------------------------------------------------------------------------------------
Felix Magro på frågan om IFK klarar sig kvar i allsvenskan och vad man ska göra för att göra det? -Well..it's possible, every game is like a final for us.

Ja, det märktes i synnerhet senast mot Trelleborg då man hade hela NOLL avslut på mål. Fast Magro var bra igår. Synd att han inte är det varje gång.
---------------------------------------------------------------------------------
Kan avråda er från att se fiaskofilmen 'Morgan Pålsson - Världsreporter' om ni nu hade tänkt att göra det. En osannolikt trist komedi. Dom skulle ha gjort en långfilm om Kajan istället. Eller Malmö-klacken.

Inga kommentarer: