söndag, mars 16, 2008

Thordarson gör comeback

Idag kom beskedet att Stefan Thordarson gör comeback i den vita tröjan med den blåa stjärnan på bröstet. Den hårdföre islänningen hjälper IFK som strandat i sin jakt på en tung target. Räkna med en del blåmärken för allsvenska backar, räkna också med massor av gula kort även från den allsvenska domarkåren till Thordar..
-----------------------------------------------------------------------------------
Mer fotboll. Arsenal har också strandat. Man vinner inga titlar genom att kryssa sig igenom ligaspelet. Nu har Young Guns tappat alldeles för många poäng för att jag på allvar ska tro på en dubbel. Dags att vinna CL istället. Men Gunners har en förmåga att aldrig förlora. Det är något märkligt över det hela att hur få chanser dom än skapar så får dom ändå in en kvittering i slutforceringen. Vi såg det mot Villa och vi såg det igår mot Boro. Men det skulle var't tre pinnar.
------------------------------------------------------------------------------------
Melodegfestivalen hade visst final igår.
GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ikväll är det Centrifug igen. Vi sänder direkt från hårddisken klockan 22. Med musik av bland annat Bob Dylan, Ruyichi Sakamoto, Andreas Tillianders alias Mokira och så en dundrande 80-talsmix.

Lyssna 22-24 på http://centrifug.blogspot.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.