torsdag, maj 24, 2007

Är det vårat år?


Det känns lite konstigt att allt plötsligt går Pekings väg.

I alla år har allting gått den blå stjärnan emot. Stolpe ut, konspiratoriska domare och lag som gör resultat som går allt annat än IFK:s väg.
Den här säsongsinledningen är smått osannolikt, framför allt hur i stort sett alla resultat går IFK:s väg. IFK kan förlora på måndag mot Falkenberg (gud förbjude) och ändå leda serien med två poäng.

IFK kämpade ner AIK på Parken med 1-0. Det trodde jag inte med Nordbeck/Spong som innermittfältspar. Dom har tekniken och spelbegåvningen emot sig men att dom kan slita och kämpa visade dom verkligen. Sen drog Nordbeck på ett skott från 20 meter som susade förbi krysset. VA?! tänkte jag, en klockren vristträff från Nordbeck!!?
Världen är galen.
Roligast var att se hur juniorerna tog chansen. Efter att ha sett Linus Hellman briljera som högerback och hur inhopparen Andreas Haglund fullständigt lekte med AIK:s stabbiga backar tror jag att framtiden är vår.

17-årige Haglund var snabb och teknisk. En mycket rolig överraskning. Värd en startplats mot Falkenberg helt klart.

Annars är det fullt upp med projektarbeten och ett Centrifug på tisdag som är ganska oförberett ännu så länge men det finns planer på att förbättra det.

Sommarcentrifug blir det klockan 22. Vad vill du höra? Mejla till oss eller kommentera här nedanför.

Nu ska jag fira segern med en apelsin.

2 kommentarer:

Robert sa...

du har väl sett var eldkvarn spelar 18/7?

Dennis sa...

Bergs slussar! Fantastiskt. Det får man boka in omedelbart.